slut, utpumpad och total avsaknad av koordination

Det är summeringen efter dagens dansaerobic. Alla våra farhågor besannades när vi satt och utanför salen lyssnandes på schlagermusik (som spelades därinne) satt och väntade på att klockan skulle bli sex. Klockan 18.00 möttes av en 40+ gubbe med bakvänd keps och ett hurtigt leende. *OH SHIT!* Sambo's och mina blickar möttes och vi befarade att det värsta hade inträffat.
Efter varm blåbärssoppa och lite stampande i golvet satte det igång. Så otroligt roligt och så inkompetent man kan känna sig på samma gång. Allting gick bra skulle jag nog säga, det tog en kvart att komma in i stegen sen tyckte man hela tiden att man tappade bort sig och inte fattade någonting. Men nästa gång man kollade på klockan var hon fem i sju och passet var slut, vi hade överlevt och kanske till och med lärt oss något. Om inte annat så rann svetten på oss allihopa (alla tre) så träning hade vi i alla fall fått!
Jag rekommenderar denna dans/träningsform glatt och vill bara försäkra alla om att det var inte schlagermusik när vi väl satte igång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0