Imorrn smäller det

Imorgon bär det av till fjärran länder (eller fjärran städer i alla fall). Vi ska ner till Göteborg, gå på Liseberg och hälsa på den nykomna bebben som ökat vår bekantskapskrets med en person till. Hon är bedårande söt av vad man kan se på bilderna i alla fall och jag tror inte hon kommer bli mindre söt i verkligheten!

Jag har verkligen sett fram emot den här resan länge nu! Det är min och pälsklingens enda semester tillsammans så nu hoppas jag verkligen att Cherry Casino är snälla och låter pälsklingen vara ledig på lördag kväll så vi får en hel helgs semester och inte bara 32 timmar! För en gångs skull är det inte vi som gjort fel utan ledighetsansökan skickade vi in i början av juni, innan schemat var lagt och när julischemat kommer så jobbar han både fredag och lördag den helgen han sökt ledigt för. "Vi måste missat det när vi lade schemat, är du säker på att du skickade in det?" JAAA! vi skickade det den 4 de juni och har kvar mailet i utkastet! klart vi har skickat in försjutton. Den enda hjälpen de kunde ge var att "du får ringa till de som är lediga och höra om någon vill ta dina pass då". Sagt och gjort, och fredagspasset är borta, men sen har han OP på lördagen också vilket innebär att om 2 stycken är sjuka så måste vi åka hem på lördag kväll :( Jag hatar den där jävla jobbarvärlden! Kan man inte bara få ledigt när man ansökt om det, eller kan inte de som gjort fel fixa till problemet! Det är väl det minsta man kan göra när vi ändå inte träffat pälsklingens familj på 6 månader och de nu dessutom fått en bebis!

Vi får se vad som händer iaf. Hur som helst ska vi på Liseberg på fredagen så jag får åka lite karusell! Har längtat efter det så innerligt länge nu så det ska bli skitskoj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0