söndag

Dagen idag blev inte riktigt som tänkt. Mycket besvikelse och få händelser kan man väl säga. Det var planerat att vi skulle åka och titta på små illerbebisar idag men det blev som sagt var inte som planerat. Som tur är ska vi få komma och titta på dom imorrn i alla fall, vilket ju muntrar upp lite, men det känns fortfarande som en besvikelse. Ska försöka komma ihåg kameran imorrn i alla fall så kan ju de stackare som fortfarande läser den här bloggen få se bilder på vår blivande familjemedlem.

Dagen i "långhet" har bestått av en otrolig väntan och massa spelande av spel på datorn. Har även tagit tag i mitt liv och duschat idag. Det är ungefär så mycket man gör på dagarna när man är uttråkad och nära att gå in i väggen av tristess.

Imorrn börjar mamma och pappa jobba igen så då finns det ännu mindre att göra. Man blir ju inte direkt mer uppmuntrad av det. De ska visserligen ha en veckas semester till men den ska de tillbringa utomlands. Rhodos var det visst den här gången! Vissa har det minsann bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0