Klar

eller kanske iaf. Känns bättre nu och jag har slut på motivation, kan hända att jag ändrar färger och sånt, lite enklare :P men jag orkar inte sitta och koda längre :)

älsklingen har kommit hem igen och hjärtat bultar så jag tror det ska hoppa ut kroppen snart :) miii är lycklig!

nya låten: Agnes - release me

Ha tålamod!

Under reparation!

1 timme på vårdcentralen resulterade i ingenting.

Prover på gud vet vad visade sig vara normala, så nu inväntas svar från proverna på lever och njurar. Förhoppningsvis visar dom någonting. Jag vet att det är hemskt att hoppas på en sjukdom, men jag vill mest veta vad det är för fel på mig, för precis som hon på sjukvårdsrådgivningen sa, och som läkaren instämde med, så är mina symptom INTE normala och jag är nog benägen att instämma!
Dagen bjuder på desperate housewives maraton och lite träning till kvällen tror jag :)

REEELAX

det är precis vad jag ska på om exakt 26 minuter :)
Det ska bli helt underbart, att få träffa flickorna och ha en heldag/kväll med dom/er (antar att det är mest ni som läser :P) men även få slappna av lite.
Jag fick godkänt på min tenta och har precis skickat in vårt arbete vi slitit med de senaste veckorna, så det känns som att jag äntligen KAN tillåta mig själv att slappna av en stund nu.
Det enda som gnager lite nu är vårdcentralen imorrn, men sambo har sagt att hon ska följa med mig och det känns som en otroligt lättnad! Tack för att du finns min underbara!


Nya låten: Lady Gaga - Poker Face
(versen är så dålig så refrängen blir underbar!, det är hemligheten bakom låtskrivande) :P

en halvtaskig dag med mys i slutet

det är väl ungefär som man kan sammanfatta dagen.
Egentligen har det väl inte vart något fel på dagen i sig, den har innehållit grupparbete i ca 3 timmar, sen åkte jag hem och pillade lite ytterligare med arbetet, skulle få in en innehållsförteckning i skiten och det tog as lång tid blev bara fel fel fel och jag var så arg så jag mordhotade datorn. Tillslut kom jag på hur man gjorde och vart ändå rätt nöjd med mig själv :)
Sen gick jag och sambo ut i det norpolen-kalla vädret för att shoppa lite till vad som slutligen resulterade i tacos! Sambos systeryster och vän var här och blev sminkade inför den STORA dagen för sambos syster, de skulle ut för första gången för hon har precis fyllt 18, GRATTIS till S!

Sen åkte sambo hem till nora och de försvann ut i nattens galenheter :P vilket vidare ledde till att jag och kärleken är ensamma i lägenheten, ganska mysigt måste jag säga men ändå tomt på något vis. Det har blivit godismufflande, idol och pokerspelande.

En helt okej dag kan man tycka om man inte har oroligheter som en möjlig diagnos på diabetes som ligger och väntar runt hörnet. Ska till vårdcentralen på onsdag (få domen) och se om jag får bukt på mina problem. Vill verkligen, verkligen, verkligen inte ha diabetes, samtidigt känner jag att jag vill ha ett svar på mitt konstiga humör, min konstanta trötthet och mitt otroligt frenetiska springande på toa. Är så trött på skiten nu så jag vill bara veta varför!

Tisdagen är iaf ägnad de underbara vännerna och gustavsviks relaxavdelning! Längtar verkligen!

lokal bestraffning

fick just en pik om att bloggen borde uppdateras och jag tror att den lokala byn håller med och bestraffar mig genom att  saboterat torktumlaren nere i tvättstugan. "Men det är väl inte så farligt det finns ju torkskåp och ni har ett eget torkskåp också" tänker ni. Jo visst..men när kärleken har 17 par jävla jeans varje vecka att tvätta så finns det inte så mycket plats över för våra stackars kläder...Detta har alltså resulterat i att sambo får gå runt och lukta klor hela kvällen om hon inte väljer akrobatvarianten när hon duschar (btw tror jag att hon väljer den! inte så fräscht att lukta klor hela dagen imorrn) plus att hela vårat torkskåp är fyllt med underkläder och mer väntar i maskinerna!

Nog dravlat om detta så längtar jag verkligen till näste fredag då vi ska till relaxen på gustavsvik, utan kärleken men med dom underbara flickorna! Har saknat er alla så himelens mycket så det ska bli mer än underbart!


orkar inte mer nu

omgiven av älskade har jag aldrig förr kännt mig så ensam
när vänner knappt hälsar och bara säger det nödvändigaste
det går inte att lösa problem genom att tiga ihjäl dom

aldrig förr har jag gråtit över ingenting
aldrig förr har jag kännt mig så malplacerad

kan inte allt bli som förrut?
jag vill bara få vara lycklig, för en liten stund
det är mycket nu, i skolan och överallt, oro och stress gnager inifrån
jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska säga.
Ena stunden vill jag vara ensam i ett mörkt rum och andra stunden vill jag vara nära alla jag älskar, känna trygghet

mina nära och kära pendlar mellan sina hem och sjukhus och det enda jag kan göra är att gå i skolan, plugga och försöka hålla mig samman. Det känns så nära ett sammanbrott nu så jag kan inte göra annat än att bita mig i armen för att inte skrika och vänta på ledighet och semester.


självmord och avrättning

igår hade jag två tappra försök till självmord
det började med att jag skulle hacka lök varpå kniven slant rakt ner i fingret så en stor flik pekade rakt ut och blodet bara "forsade" ("" står för att det sipprade egentligen men på en sån liten del av kroppen som fingret ser det ju ut som det forsar när hela nageln är täckt av blod)
Dock berättade sambo (som som vanligt satt och pluggade) att man inte kan ta livet av sig genom att skära sig i fingret för för kärlen gjorde ditt och blodet gjorde datt (kommer inte ihåg de svåra orden), så det skulle sluta blöda på 5 minuter. Sagt och gjort så var det omplåstrat i alla fall och 2 minuter senare skär jag mig i nästa finger! Att man aldrig lär sig

Hela min dag igår var i alla fall helt hysterisk. Åkte bil ner till skolan, försenad, enligt mig iaf för att sätta mig på vad jag trodde skulle bli en skön föreläsning, anteckna lite och ta in lagom mycket av vad hon säger. Det visade sig bli rena avrättningen! Hon babblade om den där jäkla uppgiften vi ska göra på två veckor (om det ens är så lång tid) och den var ju inte liten, plus att vi har två seminarier denna vecka osv osv..*suck* orkar inte med det här längre

Sen är det en annan hysteri också men den väljer jag att ta upp senare tror jag

Jag som såg fram emot lite glidande in mot jul nu för att sedan åka på semester...glöm din kära dröm...var det någon som viskade från min axel igår

värme och sol här kommer vi!

Efter alla suckanden åt reklamerna för "tillbringa vintern i ett soligt och underbart paradis" har vi äntligen bestämmt oss att "Det ska vi fasen göra". Istället för att vara avundsjuk på den där familjen med pappan i röda shorts och ungarna som äter glass tillsammans med bamse kan vi nu se fram mot vår egen resa och bara längta lite till när man ser hur dom plaskar i vattnet!

Den 31 december bär det av mot gran canaria :) helt underbart!! *iiihh* vad skoj det ska bli!

här kommer jag och kärleken tillbringa nyårsafton och en vecka frammåt. Kan inte säga annat än att hela hjärtat blir helt bubbligt och varmt och jag är lyckligare än någonsin! Jag hade inte kunnat önska mig någonting annat just nu!

sjuklingdag

Gårdagen bjöd på shopping i Lindesberg. Eller, det var vad vi hade tänkt oss iaf. Underbara Elite Ladies ska ju ha öppnat där (enligt hemsidan). Dock var det fortfarande väldigt stängt för att vara öppet. Så för att trösta oss lite (sambo och mig alltså) åkte vi till Mejk. Och neej, det går inte att komma därifrån utan att ha köpt något, så det blev lite småprylar som kändes nödvändiga. Sen åkte vi hem och sambo var duktig och pluggade hela dagen ända tills kärleken kom hem. Då bjöds det på exklusiv shopping på Willy's.

Sen tänkte jag nog att jag kände mig piggare än jag varit på länge så vi begav oss till gymmet. Cyklade 5 km på 9 minuter och sedan gymmade vi. Det resulterade i att jag igår kväll hade jag alldeles jätte låg temp och trots att jag var invirad i duntäcke, hade en kokhet vetekudde vid fötterna och kärleken brevid som låg och höll om mig frös jag.

Ja jag är sjuk (det är ingen idé att intala sig något annat :( även om jag får ångest av det). Vaknade upp imorse och mådde alldeles jättedåligt så idag har jag vart hemma och vilat upp mig, slappat framför datorn, städat, möblerat om mitt rum och plockat ordning. Sedan duschade jag och tvättade håret och grejjade, då kände jag mig helt klart som en ny människa och tempen gick upp en halv grad. Hoppas bara det håller i sig, börjar känna mig lite tung i huvudet igen nu :/

happ ny vecka nytt liv

tänk så allting förändrar sig över några dagar bara, men dagarna bjuder fortfarande på stressklump i magen och mensverk (som jag haft över en vecka) och feber och förkylning. Om bara hälften skulle gå över skulle nog allting kännas mycket lättare.

Kärleken är iväg på sin första arbetsdag idag så jag ska väl smita ner och träna snart så det inte blir så stressigt senare ikväll. Naturligtvis måste vi handla också eftersom vi varit borta hela helgen.

Helgen var förresten helt underbart bra. Vi åkte ner till kärlekens syster och tillbringade mestadels av helgen där. Det är så underbart att bara komma bort från allt som har med ansvar och sånt att göra och bara få vila upp sig.

Nu ska jag nog ta tag i någonting och göra något så får vi väl se vad som händer, träna var det ja...

RSS 2.0