hemma igen


kan inte säga annat än att helgen innehållit otroligt mycket alkohol och otroooligt mycket kärlek.
det finns ingenting som kan slå de blickar de skratt och den närheten som finns mellan oss, allting är bara magiskt.
du är det vackraste som hänt mig älskling!

vill inte riktigt sätta mer ord på det för det kommer aldrig gå att förklara med ord iaf.

nu är jag hemma och tillbaka till verkligheten, tillbaka till min underbaraste sambo. har saknat dig nåt enormt i helgen!! Det är fantastiskt vad man vänjer sig vid folk och vill ha vissa runt sig jämt jämt jämt!

nu är det nedräkning till den 10 de :)

resa på g

hat-seminariet är över (och gick helt smärtfritt) och the lovley weekend is here :)
snart går tåget minsann och stadstjej som man är så ska jag överleva ett byte också! :P det visar sig med andra ord om jag kommer fram eller inte :P
Tråkigt att åka själv, men men jag får väl sällskap dygnet runt när jag kommer ner antar jag.

Det är nog inte så mycket mer tankar som snurrar, det mest far och har sig i magen för jag är så nervös över tågåkandet..det är jag i ett nötskal, har suttit och pendlat med tåg i sthlm hela jäkla sommaren så man tycker att jag borde klara mig men aldrig är man säker när det är på ett nytt ställe man ska byta osv. Så småningom lyckas jag väl åka utan att ha fjärilar i magen, om det blir som vi hoppas.
Jag kommer iaf till herrljunga :P för sambo ska åka ner med mig och sätta mig på rätt tåg :P

hörs när helgen är över :) kommer sakna er snuttar :) och sambo speciellt!

extreme sara makeover

idag sa sambo att hon plötsligt skulle gå och lägga sig tidigt. Icke sa nicke (eller sa jag?).
Eftersom jag "offrade" mig igår kväll ända till klockan ett på natten fick hon offra sig nu (iof fick jag vin, men det kan knappast räknas :P)
Så idag har jag i alla fall färgat håret, tränat, rakat benen, köpt nya underkläder OCH målat naglar+tånaglar. Kan man bli mer omgjord på en dag utan operationer?? :P
Tilläggas ska att sambo har fixat mina naglar och det var hennes nagellack osv...hon kan hon :) *love sweet* saknar dig nästan redan..det kommer inte gå bra det här, hur ska det bli när vi inte bor tillsammans längre...usch sånt vågar jag inte tänka på!!


söta sms skickas med kärlek som flyger i tankarna om närhet som upplevs imorgon


dagens låt som är värd att knarkas är "Anna Bergendahl - have a heart"..JA! den är från idol :P

plugg och mer plugg

efter 40 minuters träning, 3 timmars tvättande, 4,5 timmes pluggande (efter 6 timmar i skolan) och ca 1.5 timme efter läggdags är man ganska pigg på att skriva blogginlägg ska jag meddela. Om detta beror på att man är klar med skolarbetet för kvällen, har druckit några glas vin, ätit två varma mackor, satsumas och gröt, eller för att man ska till kärleken i helgen är lite diffust. Jag vågade inte utesluta något av alternativen då det kunde gått helt åt skogen :P

Nu börjar det i alla fall gnuggas i ögonen men jag är fortfarande manad att sitta uppe tills ögonen sjunker igen och sambo inser att man inte lär sig något på att plugga mitt i natten :P Sällskap som man är så kan man ju inte ge upp :P

Imorrn ska jag äntligen få inhandla min BH, har tjatat om den hela veckan och G stöttade mig idag och sade att jag skulle få skita i skolan imorrn förmiddag (vars konsekvenser jag fått tagit ikväll med pluggandet) för att få köpa den. Längtar till våran sthlm:s tripp också sambo, vi måste boka den snart :)

Sviker sambo i helgen som sagt. Istället kommer den innefatta närhet, prat och kärlek och förhoppningsvis distans till datorer :)

andra glaset svept på en halvtimme nu, over and out :P

å hej och hå

idag är det tungt, nästan lika tungt som igår.
Sinnessjukt vad dagen var seg igår, satt och åstadkom typ ingenting på hela dagen i skolan, så vi fick jobba hemma efteråt. Sen var det bara att hoppa iväg till dans-aerobicen, lagom peppad :S
Iaf så var det hysteriskt kul sen, satte nästan hela koreografin och är otroligt stolt över mig själv!

Idag är det tisdag och en ny dag, ska snart flänga ner till skolan för att träffa gruppen och få ihop den vi skrev hemma igår, sen ska jag flänga tillbaka till barnmorskan häruppe i brickebacken för att få nya p-piller och tillbaka ner till gruppen. Föreläsningen börjar sedan klockan 13-16 sen ska jag ner och hämta tågbiljetter (yeeey) för att sedan åka vidare hem till nora och rida för att sedan åka hem hit igen. Det kommer bli en hysterisk dag idag känner jag, förstår inte hur jag ska orka...dessutom har jag träningsverk efter igår kväll :/
Men men, jag tror jag ska överleva så ni får veta den spännande uppföljningen och hur dagen har varit :)

promenad och safari

uppdatering igen!
Sedan sist har sambo och jag gått en promenad på 7 km, vilket innebär en safaritripp när man umgås med sambo!
"Det var något stort och svart som sprang i skogen!!!" sambo skriker hysteriskt
"Var det stort eller litet?"
"Som en björn!! eller en bebisbjörn....det kan ha vart en hund också....."

I slutet var det hysteriskt mycket uppförsbackar! har bildbevis!


Kvällen erbjuder te och film kväll med sambo och sambos syster :) myspys
Sen hoppas jag på telefonsamtal snart.....*trumma med fingrarna i bordet*

norrland och sockerdricka

Nu är man lycklig igen (bry er inte om att förstå markeringen, det är internt mellan sambo och mig :P)
Klar med tentan, ska bara kolla igenom och så nu och klockan är inte ens mycket! Detta mina vänner betyder att jag får en ledig eftermiddag! Ska snart ut och gå med sambo, hon kommer säkert älga ifrån mig med sina långa ben men jag får försöka trippa efter så gott det går :P:P

Idag poppas "Agnes - on and on" blandat med reklammusik från sambos dator vid de tillfällen hon ger upp sina skolböcker för att dreggla över Brolle (jag veet, han är mysig och norrlänsk men du skulle inte överleva 2 veckor uppe i kylan eller bland myggen!!)

Andra tankar jag har är bara lyckliga, det bubblar rosa sockerdricka i magen och nervositeten kryper sig närmare för varje dag som går, snart är det snart :) *love*

vi har hela världen framför oss

en otroligt spännande och givande dag ligger framför våra fötter.
Med ögonen klistrade mellan rader i böcker och rader på skärmen försöker vi åstadkomma något med våra liv. Jag och sambo ser framtiden tona upp sig framför oss. En utbildning som leder till jobb som leder vidare till en otrolig karriär som ingen kvinna i världen någonsin åstadkommit.
Som de karriärskvinnor vi håller på att bli är det viktigt att hela tiden ha fullt upp, därför har vi även planerat in ett träningspass idag med bastu efteråt, i en chans att socialisera oss med nya människor (om det är några andra där). För att direkt när vi kommer hem, slänga oss ner i studierna igen, bli uppslukade av cytoplasma och de sociala ställningarna i vårat samhälle som den offentliga sektorn inte gör någonting åt.
Det är en underbar värld vi lever i (om man bortser från samhällsproblemen) Det är underbart väder vi har (om man bortser från den gråmulna himmlen) Hela livet är underbart (om man bortser från att det är lördag och vi måste plugga hela dagen)

nu hatar jag

det här kommer blir det fulaste inlägget någonsin när det gäller formuleringar och skit, och jag är verkligen inte den personen som svär eller talar illa om folk eller saker i första hand men nu får det vara nog.

Jag HATAR cancer!
Det finns ingenting som rättfärdigar den sjukdomen och att den tar oskyldiga människors liv. Jag ösnkar att cancern kunde ta sitt eget liv och lämna alla glada och lyckliga själar kvar hos oss. Att inte bara ta någons liv, utan även plåga denna människa till döds är det vidrigaste jag någonsin kan tänka mig och jag önskar inte detta lidande till någon människa på hela jorden.

http://jagefrisk.blogg.se/

detta är den underbaraste bloggen jag läst någonsin. Att leva med smärtan, att leva med vetskapen om att man snart kommer dö, och inte en enda negativ kommentar. Jag vet inte om det är dumt eller otroligt starkt, men jag beundrar henne så fruktansvärt mycket!

kärlek nr 2

nu är jag kär igen, två gånger på en dag..himmelens vad känslosam man blivit!
den nya kärleken heter collide och sjungs av howie day! Underbar låt, lyssna på den!!
har vart nere och tränat en sväng, dock inte på CORE:n som det var tänkt (pga förkylning) så jag mös lite på maskinerna istället..mös och mös, det är ju definierbart men jag tycker det är lite mysigt där nere på gymmet, man går sin lilla sväng och upprepar allting 12 gånger, det är inte alltför jobbigt och det tar inte så lång tid.
Längtar till lördag..då blir det hårdträning för mig och sambo, sedan slänga sig i bastun och slappna av :) skönt skönt!!

hoppas på mysprat ikväll :)

kääärlek

jag är förälskad i min ringsignal!!
Idag börjas det sent så jag har haft party för mig själv med massa bra musik och sminkning och grejjer :) otroligt mysigt! såhär borde man ha det fler dagar! otroligt nog så är jag glad och lycklig och allting i samma veva (kanske har det något med dokusåpan i denna lägenhet, som förövrigt jag står för, tänker ni nu) men jag vet inte om det är bara det. Själva grejjen att ha börjat ett nytt liv, börja trivas med sig själv och allt. Det räcker för att jag ska bli glad i alla fall :)

Dagen till ära får ni mitt glada ansikte i rutan


skitsnack

som vanligt går skitsnacket i bastun när två tjejer sitter och plågar av sig några gram.
dock kom vi på det smartaste på vägen hem, jag kläcker ut mig att det vore smart att stretcha i bastun för att det är varmt och skönt för musklerna. då spårar kära sambo ut och säger att
"man borde nog göra armhävningar i bastun"
 "så kan man ha brösten som stoppunkt" kommer jag så smart på, "men då får man ju ingen träning när dom hänger ner jätte långa"
"då knyter du upp dom på ryggen bara" kläcker sambo stolt ur sig
Vi har så kloka funderingar vi tjejer :)

Vad vi kom fram till idag var i alla fall att vi ska börja basta efter vi har tränat..för det var så avslappnande och skönt


en helt vanlig onsdag

dagen har erbjudigt följande, snor, snörvlande, nästan hjärtklappning och skolarbete.
Shit vilken rolig dag tänker ni nu och jag ska berätta för er att det var det verkligen..som grädden på moset nu så ska vi tvätta och sedan träna, för att plugga emellan tvättspringningarna :)
Helt underbart :P eller inte :S

Det som livat upp dagen är otroligt söta sms och pirr i magen :)
sweet :)

vidare

Åhej och hå
Försöker stånka mig fram genom dagarna, allting är ju sjutton gånger jobbigare när man är sjuk.
var nere till skolan och gjorde min fina redovisning i alla fall, sen när jag cyklade hem slog hjärtat dubbelslag två gånger så då var det bara att ge upp och börja rulla, inget cyklande här inte!

Sen kom jag hem och sedan dess har jag bannimej inte åstakommit speciellt mycket. Sambo och jag var och handlade mat iof det var bra gjort av oss! Så har jag skrivit nästan en sida på min jävla omtenta också (HATAR LUNDQUIST!)
Nu har jag färg i håret och ska bli vinter-mörk, lyssnar på rihanna och tittar och lyssnar på min diggande (pluggande?) sambo :) den flickan är wonderful i alla lägen ska ni veta!

Längtar, längtar, längtar till på fredag!! Med hudvård och smink och alkoholhaltiga drycker tillsammans med flickorna :)

helgsummering

nu har min otroligt underbara helg tagit slut
det var hemresa på fredag, kom mitt i en olycka påvägen hem, sen stod polisen och vinkade in massa husvagnar och skit. Två plus till mig, jag kom inte 5 bilar tidigare och därmed slapp jag krocka och jag blev inte invinkad av polisen (jag har ju bara en personbil).
Sen åkte jag hem och handlade med mamma, sen pluggade jag. Lite senare kom pappa hem med bror och hans fru, trevligt trevligt :)

På lördagen var det kräftskiva, många avbokningar i sista sekund och J höll på å bryta ihop. Trots att kvällen såg ut att bli katastrof eftersom J höll på att inte komma ifrån bebisen sin (som fick panik hos barnvakten) så löste sig allt tillslut och festen var igång. Det var underbart skojjigt att umgås med bara folk man känner. Det var kräftor till fördärvelse och J:s underbara mjukost och hemmabakt bröd, vin och snaps.

Hittills vill jag bara summera och meddela att helgen ända fram till då var helt perfekt. Sedan sket sig allting igen och jag har gått och blivit sjuk. Jag varken orkar med det eller har tid så jag typ, ignorerar att jag inte orkar någonting. Att jag har ont i halsen är svårt att ignorera då det emellanåt känns som jag andas genom ett sugrör, det är otroligt jobbigt :S

Nu är vi hemma i lägenheten igen iaf, jag och sambo. Det ser inte ut att bli något annat än en skitvecka ända fram till fredag då vi ska ha flickekväll med vin och hudvårdstjosan :) ska bli skoj att träffa flickorna igen!

helg försjutton!

funderade helt seriöst på att göra en uppföljare till "skitdag update" men insåg att jag måste förändra min syn på livet.
Idag har jag suttit i skolan från 11.00 till 17.00 med ett och samma (jävla) arbete, om man bortser från en rast på 10 minuter för att köpa kaffe och något att knapra i sig, en macka med brieost och salami (som jag petade bort).
Nu är i alla fall (det jävla) arbetet klart och jag har "bara" hemuppgiften kvar.

Imorrn från jag i alla fall trösta mig med lite shopping, typ ett par leggings och en tunika av något slag.
Sen ska jag hem i helgen och vila lite och kalasa lite, kräftskiva av något slag hemma hos lilla J. Det blir nog mysigt och bra. Hoppas verkligen att bror och frun kommer hem också :)

skitdag update

nu är min skitdag lite bätte.
vi var nere till gymmet och körde ett litet mys-pass idag. cykel 10 min som uppvärmning sedan vårat träningsprogram på alla häftiga maskinerna. Någon hade snott (eller tappat bort, eller sorterat bort, eller trollat bort) mitt träningsschema så jag var tvungen att göra ett nytt. Det var jätte tråkigt och jag blev lite ledsen faktiskt :(  (det var ingen bra fortsättning på min skitdag), men nu har vi ätit kaviar och ägg så nu är väl saker och ting lite bättre. Ska försöka sova lite tidigt idag så jag får sova ut ordentligt..såå godnatt


skitdag

kan inte bli värre tror jag
somnade med migrän och vaknade med mensverk..sedan bar det ner till skolan där vi hade en föreläsning som hade kunnat blivit otroligt bra och matnyttig men tanten (kvinnan i 30 års åldern) inriktade sig enbart på bistånd och barn och ungdomar, och naturligtvis handlar mitt arbete om missbruk..Skit var det iaf!
Sen sågs vi med gruppen och på 2.5 timme åstakom vi ca 4 meningar..*suck* orkar inte ens kommentera det.

Nu är jag hemma och tvättar och älskade sambo lagar mat..orkar inte engagera mig men du är underbar som gör det!
Sen ska vi ner och träna, hoppas allting känns bättre efter det..det brukar det göra!

hurtbulle

åter igen en hurtig dag..eller nåt.
det har inte gått så bra känns det som..allting vart jätte jobbigt och samtidigt föll allting, 4 godisar och 2 mjuka mackor på samma dag. Men men, så är det ibland. Imårrn är det nya tag, skola, tvätta och träna :) nu kan allt bara bli bättre :)
Äckel migränen ska bort så nu ska jag hoppa i säng!

slut, utpumpad och total avsaknad av koordination

Det är summeringen efter dagens dansaerobic. Alla våra farhågor besannades när vi satt och utanför salen lyssnandes på schlagermusik (som spelades därinne) satt och väntade på att klockan skulle bli sex. Klockan 18.00 möttes av en 40+ gubbe med bakvänd keps och ett hurtigt leende. *OH SHIT!* Sambo's och mina blickar möttes och vi befarade att det värsta hade inträffat.
Efter varm blåbärssoppa och lite stampande i golvet satte det igång. Så otroligt roligt och så inkompetent man kan känna sig på samma gång. Allting gick bra skulle jag nog säga, det tog en kvart att komma in i stegen sen tyckte man hela tiden att man tappade bort sig och inte fattade någonting. Men nästa gång man kollade på klockan var hon fem i sju och passet var slut, vi hade överlevt och kanske till och med lärt oss något. Om inte annat så rann svetten på oss allihopa (alla tre) så träning hade vi i alla fall fått!
Jag rekommenderar denna dans/träningsform glatt och vill bara försäkra alla om att det var inte schlagermusik när vi väl satte igång.

oaktivitet

En otroligt oaktiv dag har det varit idag..har legat i soffan typ hela dagen ända tills vi gick ner och tränade lite. Eller lite kanske är fel benämning när svetten droppar från ställen man knappt visste att man kunde svettas från. Det kan ju bero på ens otrooooligt dåliga kondition med det säger vi inte högt.
Vi körde kondition först sen var det styrketräning som gällde, glad att det inte är så många som går på det gymmet, (eller det är iaf aldrig någon där) för vi såg nog ut som yra höns när vi försökte förstå alla inställningar och letade efter spakar och dylikt :P

Sen kom vi hem och gjorde ingenting mer *skratt*
Men man måste faktiskt få ha lite ledigt vi har ju fullspeckad vecka sedan
mån - skola, dansaerobic
tis - skola, ridning
ons - skola, tvätt, träning
tor - (säkerligen grupparbete)
fre - (säkerligen grupparbete), träning, hemåkande

Ni ser, inte en lugn stund *s* hoppas bror och frun kommer hem i helgen också :) skulle vara skoj att träffa dom så det inte blir så långt mellan varje gång.

Tatuering

Har ju berättat om min tatuering så jag tänkte att det är bäst att jag lägger upp en bild på den.. (efter ett liitet försiktigt bedjande från J)



Den sitter på höger handled för den som har svårt att placera genom detta kort :P

Hur man roar sig en lördagkväll i brickisbackus

Inte nog med att jag och sambon har börjat våra nya liv, vi har även funnit basshunter i våra hjärtan. Vi sitter just nu efter alldeles för mycket te och groddmackor och lyssnar på alla basshunters hits x2 (för alla vet ju att basshunters låtar finns både på engelska och svenska, samma melodi men två olika texter, att ingen tänkt på det konceptet förrut, enkelt sätt att tjäna sina pengar GÅNGER TVÅ!!!)
För att krydda detta spännande liv lite extra kollar vi även på silikonbröst, ifall mina nu skulle försvinna när vi tränar (vilket är en sak jag oroar mig otroligt mycket över (och jaa, jag är seriös!) så måste man ju göra något åt detta). Dock har vi efter bildtittande och jämförande kommit på att "macrolane" (nå sprutblandning man tjoffar in i tuttarna) nog är det som ger snyggast resultat!
I bakgrunden går även Eurovision dance contest (bara så jag ska få se små glimtar av Danny (antar att alla vet vem det är, annars bör ni plugga på), otroligt het grabb det där :P. Det som skrämmer mig mest är att han är snyggast på en konsert där han har mjukisdräkt på sig och ett par rosa solglasögon till, skrämmande, jag vet! men men, vad ska jag göra åt saken, är man såld på en flickidol när man är 20 så är man :P

Det var nog all update för ikväll, good night fellows


Now you're gone....

ambitiös värre!

Idag var det upp med tuppen och träna :) Otroligt roligt! Det var sjukt kul att testa alla maskiner och grejjer, plus att instruktören var heelt guld! Imorrn blir det ett konditionspass tror jag nog, jag och sambo ska träna tillsammans :)

Har även duschat (vilket är helt oviktigt för er att veta) men ändå, sen har jag bäddat om sängen och så tog vi tag i lägenheten idag, storstädning så det heter duga!

Sen tyckte vi att vi hade varit tillräckligt duktiga så då åkte vi till IKEA och shoppade en fotpall som jag kan ha mina kläder på i mitt rum så allt slipper ligga på sängen, men då hade vi tydligen roat oss tillräckligt. Så ambitiösa som vi var tog vi en sväng in på willys och handlade mat (frukt och sallad) så vi klarar oss resten av veckan :P

Blir säkerligen ett inlägg till senare om jag får inspiration :)

shopping inför nya livet

Ledig dag har det vart idag, om man bortser från att den varit jättejobbig..eller..lite jobbigt var det iaf.
Dagen började, som alla andra, med att snickarna väckte mig, de tyckte att det var otroligt roligt att hammra på någonting, sedan är det faktiskt ganska fascinerande att de ALLTID är borta när man väl klivit upp.

Hur som helst var det lite halvsegt ända till jag cyklade ner och lämnade böckerna till den mystiska snygga killen, han verkade trevlig och social :)

Sen bar det av ner på stan med sambon och inhandlades
- hänglås
- sport bh och trosor
- benvärmare
- 2 linnen
- en tröja
har även hämtat nya linser och vätskor, hysteriskt tungt måste jag säga! Det var det som gjorde att dagen blev jobbig *s* man är inte klen eller så? :P Vi träffade även på J på stan, var länge sen jag såg dig sötnöt, vi måste träffas och ha mat och vin-kväll snart!

Ikväll är det fredagsgodis och myskväll hemma med Ninan för att imorgon bitti gå upp tidigt och ha genomgång av maskinerna i gymmet..*fortfarande pepp*

dag fyra

dag fyra i mitt nya liv som (på väg att bli) träningsfreak, diet-ätande, fattig student som bloggar om allting tillsammans med min sambo. Givetvis bloggar vi inte i samma blogg men vi försöker efterfölja alla våra regler tillsammans :P

Idag har vi vart nere på gymmet, på lördag sker en första introduktion till alla redskap och sånt..*pepp* Sen på måndag ska vi vara med på dans aerobic, det kan nog bli riktigt skoj :D

Vi har precis ätit jättegod linsgryta och sallad :) mumma :) och nu sitter vi mest och väntar på att Idol ska börja. Jag veet, men man måste faktiskt kolla i början iaf för att se om det är någon bra med, i första programmet var ju juryn de enda de filmade så det var svårt att avgöra om de sökande var bra :S

Jag har ju faktiskt glömt bort att jag har skaffat mig en tatuering, ett litet hjärta med stjärnor på kanterna på handleden :) den är otroligt vacker  :)


update

Finally update :)

hemflyttad till mitt hem igen!! :) heelt underbart!
Tillbaka till vännerna och civilisationen :)
Jag och Ninan har börjat ett nytt liv och innan jag ens börjat mår jag bättre än någonsin :)
Känns som att ingenting kan stoppa mig nu, inte ens att bli kallad hora och hotad att bli nedslagen kändes speciellt jobbigt, det var bara en vick på huvudet och "jaha?"

Jag och Ninan sitter som vanligt framför tv:n med varsin dator i knäet och lyssnar på jonar gardell om vartannat med de nya låtarna som kommer poppas dygnet runt ända tills man spyr på dom :P

Skolan har kommit igång igen också, en mjukstart med två uppgifter på två veckor och sedan är det omtenta som gäller. Men vi mattas inte för det :)

Så mycket mer tror jag inte har hänt i alla fall, påminn mig om det är något om mitt liv som ni inte vet som jag har glömt :P

RSS 2.0