mitt i natten + 1h 40min

Nu är klockan sådär sent igen fast jag lovade mig själv att jag skulle lägga mig skapligt idag med tanke på att jag gick upp 9.00 imorse, men tji fick jag. Det blir tidigt i säng imorrn i alla fall med tanke på att jag ska upp imorrn bitti så jag inte får sova ut.

Pälsklingen och jag ska nämligen ha en mysdag på marieberg imorrn. Vi firar ett år tillsammans idag så vi firar imorrn :P Det lät logiskt! Han var i alla fall tvungen att åka och jobba idag och jag sov hemma hos mamma och pappa natten till idag så det blev inte alltför mycket tid tillsammans på vår 1 års dag. Vi tar igen det imorrn helt enkelt.

Bilen har pajat också för er som vill veta eller behöver skjuts någonstans. Jag har ingen bil denna veckan i alla fall tror jag. Den går nämligen bara på 3 cylindrar den stackaren så det blir verkstad för hans del på måndag!

Nej nu ska jag faktiskt ta och pallra mig i säng. Väntade egentligen bara på att mina morötter skulle växa klart på mitt farmingspel!

(imorrn ska sjungas förresten! Vi ska inhandla ett xbox 360! med tillhörande Lips)

Hemma igen

Nu är vi hemma igen, efter en helg fylld med sötsaker. Vi har vart nere till landet och hälsat på pälsklingens bror, flickvän och brorsdotter. Det var nämligen dop i helgen! Sötaste lilla flickan var det som var inne i kyrkan! En rosa klänning med vit spets, otroligt vackert!
Detta innebar naturligtvis att jag fick träffa hela tjocka släkten och alla svärföräldrar på samma gång! Skoj skoj! Synd bara att det ska vara så förbaskat långt att åka jämt!

Linki stinki har vart hemma hos mamma och pappa medan vi var borta. Riktigt bortskämd tycks han ha blivit så som han betedde sig igår! Skamlöst vad han bet på allting och fräste och hade sig. Nu blir det stenhård uppfostran igen. Vi måste ju få till honom så han blir sådär gosig igen så vi kan titta på idol tillsammans på kvällarna!

Träningen drar igång idag igen. Fy vad vi har mufflat i oss godsaker i helgen!

Nu ska jag uppdatera mig lite om vad som hänt i världen, har vart hela offline sedan i fredags så det kan tänkas bli en del läsning!

Första dagen på ett nytt kapitel av det gamla livet

Japp! Så är det! Jag/Vi har börjat träna igen. Idag, måndag den 14 de september. Jag är otroligt stolt över mig själv att jag kommit igång igen, å andra sidan är det makalöst hur fort man tappar all gammal träning. Det var som att börja om från början. 10 minuter på orbitreken kändes som en evighet och benen som fick sig en genomkörare känns som att dom slutat existera!
Men men, första dagen är alltid värst, nu är det bara att fortsätta!


Säga upp kontakten

Det är egentligen vad jag borde göra med mitt bloggande. Jag är sjukt dålig på att skriva i min blogg, men vissa dagar känns det som att man måste skriva av sig allting och då är den förbannat bra att ha den här bloggen :)

Vi har dragit igång i skolan nu på allvar. 7 seminarier ska vi ha den här terminen + ett projektarbete + en salstenta. Jag kan bocka av ett seminarie på den listan, snart i alla fall. Ska sätta mig med uppgiften nu som ska in senast imorrn, men jag var på seminariet så egentligen är det ju över.
Att bero på seminarieuppgiften förresten så är den knasigt formulerad. Det är den första uppgiften i den här kursen och den första uppgiften på hela terminen. Till saken hör att vi bara haft 3 föreläsningar än så länge varav 2 inte handlade om något som hörde till uppgiften. Vi ska läsa massa massa grejer och sedan ska vi kritiskt granska det. Det låter som vardagsmat för vilken universitetsstuderande som helst. Men då behöver ni tänka en gång till: ett helt nytt ämne, som ni bara läst ca 90 sidor om ur en enda källa och sedan ska du som oinsatt (i ämnet) student KRITISKT granska saken. Det är helt befängt enligt min åsikt. Det är som att sätta en konstnär på att kritiskt granska punkmusik, och denne konstnär får endast höra ett enda band! Idioti kallar jag detta!

Vi hade en ganska intressant föreläsning idag om biologisk psykologi (tror jag det var) vi (eller snarare föreläsaren) pratade om massa nerver och skit som finns i kroppen och främst i hjärnan som påverkar hit och dit. Jag förstod hälften i alla fall :) (Det som inte hade med nervtrådar hit och dit att göra).

Ska väl kanske berätta att min pälskling börjat plugga igen. Så småningom blir han smart också :P (han måste bara gå ut universitetet först (klassificering för att vara smart:P).

Linki stinki mår också bra. Han har dock kommit i någon slags trotsålder så han biter otroligt mycket och testar gränser hela hela tiden! Med jämna mellanrum får han time out i reseburen (när man sagt ifrån och tagit han i nackskinnet och han bara fräser åt en argt).


Slänger med en liten bild på han i husses keps


RSS 2.0