nostalgi

nostalgi med jumper och joakim hillson. Vacker utan spackel och tapetklister.


När hela världen står utanför
Vem ska jag spela då?
Kommer du förstå?

lite så känns det

up-down

åh, vad allt är underbart och det pirrar i magen, och jag vill bara vara med dig jämt och jag svävar på rosa moln och livet är bara underbart!

kan man ju önska

känns som jag närmar mig en downperiod. och jag vill inte, för det finns ingen anledning!
det går okej i skolan, och du är ju du, och underbar som alltid
bor med ninan, som också är lovley, så skönt att bo med dig sötaste <3<3<3
+ att ridningen börjar nu
allt ÄR bra!
skärpning *slå mig själv på kinden*

helgsummering

hehe jaja, nu har det gått mer än en vecka. men jag har ju inte vart hemma :P
helgen tillbringades ju i sthlm och skapade mer känslor, problem och panik än jag någonsin upplevt tror jag. Helt klart kom jag iaf fram till att det är nyttigt med känslourladdningar! Nu känner jag ju inte på samma sätt längre iaf, men nog så förvirrande är allt!*suck och pust*
måste nog på distans till allting innan jag kan säga hur det känns och vad jag vill. men hur får man distans till något man inte vill släppa i tankarna, allting snurrar ju bara!

nog pladdrat om detta så är jag förbannad för dagen också! Föreläsningen var inställd, vilket ju hade inneburit att jag kunde stannat i sthlm till onsdag morgon, om jag hade vetat om skiten *suck och pust EN GÅNG TILL*

ny favoritlåt är iaf sanna nielsens bidrag till melodifestivalen, empty room. Den är bra, men inte till melodifestivalen! *lyssna sönder och tycka synd om mig själv*

melodifestival

idag har vi haft en renlighetsdag :P
tvätta först, sedan var det håret som skulle göras något åt :P färg smetades och kletades i håret (och över halva badrummet)
Sedan var det av in i duschen, tvätta sig ren ren ren! så nu är kvällen räddad :P min uschliga dag igår har blivit till något bra idag :)
sambotitt på melodifestivalen ikväll, mamma och pappa var här idag och lagade tv:n, eller jag gjorde det efter pappa hade letat upp manual om HUR man faktiskt gjorde på internet :)
vi är såå bra :)

sambos

Från och med idag bor jag inte i en skokartong längre :P har flyttat ifrån kotten och in till örebros mest eftertraktade område...brickisbackis :)
som ni hör på mina fina formuleringar så bor jag inte längre ensam, utan med den underbara ninan :)
Vi är här med sambos! snart blir det vinkvällar i mängder *skratta*

välkomna in ! :)

RSS 2.0