partajj

ikväll ärdet underbar fest med älsklingen och MASSA vin och MASSA öl och dylikt..underbar kväll med andra ord:) får rapportera vidare när jag är i ett mer tangentbordsvänligt skick!:P

stjärntecken eller horoskop, det är frågan!

upp i panik av väckarklockan ledde till en ny frisyr och hem till pluggandet
sambo och jag har haft en underbar pluggdag idag! sällskap och ångest blandat med sjuka meningar och felstavningar som blev hysteriskt roliga (om detta beror på våran sjuka humor eller att vi var/är trötta är oklart).

Kvällen har senare urspårat i tvättning och luftballon (JAA den tyska versionen med hon hysteriska som bara gapar) och det lider senare mot glöggdrickande och tittande på alla obefintliga tv program som finns på torsdagar.
Att bero på gapande fick vi idag höra på Tittis nöjessvep att pink uttalat sig om att hon gillar att skrika till musik, självklart och lungt konstaterar Titti med en egen reflektion att det har hon ju skapat sig en ganska bra karriär på!

Imorrn är det återigen upp till klockan för då ska tentan lämnas in (kan ni tänka er att jag är klar med skiten) och nej jag tror inte jag kommer klara den, men det var värt ett försök iaf :P
Sen ska vi fara med bilen neråt och hälsa på kärlekens syskon och så..det kan nog bli en trevlig Halloween kan jag tro, sen ska vi packa med lite kläder och skit för att åka hit upp igen.

Veckan som kommer sedan bjuder på (förhoppningsvis) shopping på elite ladies och fika med M för att fira att vi är klara med tentan! :)

Hepps over and out, ner till tvätten i nordpolenkyla med piskande regn i ansiktet (2.5 grader varmt ute och någon regndroppe faller med jämna mellanrum)

SLUTA!

jag vet inte om det är jag som gör det eller om jag alltid hittar samma jävla killar
orkar inte med skiten! och jag tänker inte ta någon jävla skit nå mer nu!
Kan alla ex bara lägga ner jag har inte gjort någonting, är det någon ni ska vara förbannade på är det väl eran jävla kille som dumpar er eller knullar med andra medan dom är tillsammans med er?!?! Jag skulle aldrig tåla det och kommer det fram att det händer så är det inte min kille längre och jag tänker inte kräla efter honom och säga att jag inte klarar mig utan honom osv..är det slut så är det, lev med det!
Fan vad trött jag blir på all skit. Lämna mig utanför! Låt mig vara lycklig för en gångs skull, är det för mycket begärt?

tack sambo för att du finns just nu, jag lovar att prata med dig om jag behöver, men du måste lova och prata med mig också om det är något...okej?

kaos

jag vet att jag är hysteriskt tråkig och har inte bloggat på typ hundra år. Men just nu är allt ett enda kaos här hemma. Orkar inte meddela så mycket mer just nu. Känns bara som att jag sitter mitt i allting och inte kan göra någonting och ingen pratar med mig, vad ska jag göra?

lycka igen!

nu ska vi försöka vara lite positiva igen!
en karl upplockad, en återstår, min återstår :S
saknar honom otroligt mycket men helgen kommer bli underbar, bara vet det..*s* en hel månad har vi varit tillsammans nu, och nu tänker alla å herregud, hon älskar en människa som hon varit tillsammans med BARA en månad! och JA det gör jag. Har älskat honom i fyra förbannade år! Han har alltid funnits i mitt hjärta och varit den där "om han en dag vill ha mig lämnar jag vem som helst för honom" (några förstår nog vad jag menar och andra tycker jag är dum i huvudet) så är det iaf!
Nu är han i alla fall min och det är bara 1.5 timme kvar tills den underbaraste kärleken kommer hit :)

smör smör smör, vill ni andra (som inte tycker om mig och är lyckliga för min skull) ha något att gotta er i så skar jag just upp halva fingret på en kniv när jag diskade. Iof får jag ha gult plåster med gröna larver på då och det är ju fint :P

20 år, nya krisåldern

Allt fler unga människor drabbas av utmattningssymptom och utbrändhet innan de fyllt tjugofem!

Varningssignaler att se upp med
* Humörsvängningar
* Passivitet
* Orkeslöshet
* Sömnsvårigheter
* Ältande av problem
* Oro inför morgondagen


Det är ingen som känner igen sig va?? studenter därute, hur känns det när ALLA "varningssignaler" stämmer in på en. Det är inte så att man får ångest och känner sig ännu mer utmattad när man får det på pränt, bekräftat. Vi ÄR utbrända, det är inte bara lite "skoltrötthet" eller "höstdepression".
Kul, kul, VERKLIGEN!
Tack aftonbladet!!

summering av dagen

N*** har sagt att ni två har ett förhållande...‏ Vi vill att du bekräftar att du är tillsammans med N***.

Hysteriskt roligt när man får det där till mailen! Undrar hur ofta folk säger att de har ett förhållande med någon som dem inte har :P Säkerligen händer det och det är säkert bra att de skickar ut bekräftelsemail. Jag tycker bara att det var otroligt roligt formulerat!

som en liten avslutning på min städdag idag så har sambo och jag tvättat allting vi haft i garderoberna (det kändes så iaf), hysteriskt mycket tvätt var det idag!

imorrn ska jag masa mig ner till skolan för en litteratursökningsgenomgång på universitetsbiblioteket, helt underbart, det kan nog knappast bli mer upphetsande :P
sen ska jag hem och träna med sambo för att sedan åka och handla. Sen är det bara att fixa och dona tills kärleken kommer...saknar honom otroligt mycket! min vackraste ängel :)

städdag

idag har jag en såndär hysterisk städdag igen :)
har precis (läs ca en timme sedan) städat toan (som jag tycker är vidrigt, men med plasthandskar på så gick det) och nu sitter jag ner en sväng för att jag faktiskt har dammsugit HELA lägenheten OCH soffan, och vänt på alla kuddar (otroligt mycket jobbigare när man är själv). Dessutom har jag plockat undan allting på mitt rum och bytit lakan i sängen. Jag är så otroooligt duktig! (och det märks knappt att vi ska få besök va??

imorrn kommer kärlekarna (min och sambos alltså, det är INTE jag som har flera!) sen på fredag blir det partaj här hemma :) ska bli mysigt och skoj! det är ju det här vi har sett fram mot en månad nå typ *s*

nepp nu ska jag nog ta och ta med mig en trasa och fara runt i hela lägenheten :P det är så dammigt överallt så jag förstår inte :S ser ut som om ingen bor här ju!

gårdagen idag

en liten försenad uppdatering från igår!

dagen bjöd på en försenad föreläsare som hade fastnat på ett tåg. Sedan när han kom såg han ut som, jag vet inte vad (kåkfarare var en allmän uppfattning), och skulle tala om vetenskaplig metod :S:S:O:O är det inte märkligt så säg.
Grejen var bara den att han VAR faktiskt BRA! :P och otroligt nog har jag förmånen att lyssna på honom idag igen :)
Efter vi hade lyssnat på den där stollen satt vi med vår grupp och gjorde journalen (vårt grupparbete för den här veckan alltså) det spårade ur och jag hade helt hysteriskt med energi :P

När jag väl kom hem hade sambo lagat mat till oss innan vi skulle iväg på vår Pilates. Det var blandade känslor inför det här måste jag säga. Resultaten var i alla fall att sambo sa "magen kan jag träna på coren och andas kan jag göra när jag sover". Jag tror med andra ord att vi kanske inte kommer gå på pilatesen igen :P
När vi kom hem efter pilatesen fick vi iaf göra 10 armhävningar och 25 sit-ups :) för att kompensera att pilatesen inte kändes som träning.

Idag ska jag iaf lyssna på "kåkfararen" igen, sen är det grupparbete en stund innan jag ska hem till Nora och rida, massa jobbigt att det regnar ju!

pensionärsvarning i studentlägenheten

efter en underbar helg i Nora med mys och avkoppling åker sambo och jag in på konsum och ska köpa smör. Nej, vi är inte smarta, vi kom hem med allt annat än smör!

Nu sitter sambo som har konverterat till att bli pensionär och lyssnar på 63 låtar ENBART 80-tals hits! och dricker ProViva. (ingen kommentar)

kan nog inte säga annat än att jag längtar till torsdag :) Det blir fullt hur med kärlek då :) Både sambos kärlek och min kärlek kommer hit då :) helt underbart :) (kan man få in fler smileys i en mening?) :P
JAA! jag ÄR lycklig!

rosa blev mörkt

då var den rosa tiden med bubbeldricka och fjärilar i magen över.
17.10 gick tåget och jag blev alldeles ensam igen *hatar, hatar, hatar*
kan inte beskriva allt jag saknar, bara 5 minuter efter sista kyssen kändes allting tomt, bara tomt :( älskar verkligen den människan!
synd om er som behöver läsa det här men jag orkar inte skriva om något annat just nu, kanske kommer något trevligare i helgen när jag ska hem till nora igen

fest och kärlek

det var en tuff dag igår vill jag bara meddela. hade seminarium på förmiddagen och det går inte att beskriva hur tråkigt det var när jag visste att kärleken satt på tåget påväg hit :P
sen var vi och handlade mat och shoppade endel (ett måste när man ska ut)

När det är fest hos oss är alla lyckliga :) bilder bifogade som bevis :P
Behöver kanske inte nämna att kärleken är här och att jag är lyckligast i världen? :O





jag behöver kanske inte heller nämna att jag och sambo är fasen snyggast i världen :P (det tyckte vi iaf när vi tog bilden :P)

säkerligen kommer en uppdatering på det här när jag mår bättre och är piggare :P

Sluta förstör mitt liv!

NEJ! Jag vill inte!
orkar inte ha någon cirkus till liv, jag vill inte vara med i en dockhussåpa (då skulle jag sökt till en). Kan inte jag bara få vara jag och alla andra sköter sig själva. Jag sköter mitt och ni sköter erat!
Är det någon som har en tanke på att jag kanske inte gjort speciellt mycket för detta förhållande? Är det någon som har en tanke på att HAN kanske gillar MIG och att det var HAN som ville att vi skulle träffas och att det är HAN som sade "Jag älskar dig" först?
Det är inte jag som tagit någon ifrån någon, det är någon som har valt att gå för att det inte kändes rätt tidigare!

suck...stackars människor, ni förstår ingenting, ingen utom sambo (och inblandade), men jag måste få ur mig skiten!

uppdatering
ja, nu har jag lugnat ner mig. Vi tog tag i våra liv när pluggandet inte lockade längre och städade hela lägenheten. Då menar jag verkligen HELA! vi har diskat, skurat, dammsugit och rensat grejjer från topp till tå. Till och med garderoben med lakan har fått sig en körare, ut med alla lakan och påslakan och vik dom snyggt och in med dom igen! Fasen vad ambitiösa vi är! *stolt*
Naturligtvis har vi även tvättat alla våra kläder och varit nere på CORE:n, en rejäl pumpning av mage var det idag, skönt skönt, sen hade jag överskottsenergi (och har nog fortfarande) så jag tvingade sambo att orbitreca (stavning?) med mig så jag fick tokspringa i 5 minuter, benen var trötta sen iaf!

Har förresten inte sovit något inatt! Gick och lade mig 23.30, läste till 00.00 och somnade 04.15!!! till saken hör att jag vaknade en halvtimme senare och så tog det en kvart att somna om, sen vaknade jag halv sex, stressad över att jag inte hade sovit tillräckligt och kunde inte somna om före halv åtta. Sedan sov jag till nio.
Fruktansvärd natt!
Stressad?? Jag?? Va??

Så resultatet av detta blev iaf att jag uteslöt föreläsningarna idag. Det hade inte funkat! Så jag var hemma och gjorde klart uppgiften tills imorrn ist. Imorrn siktar jag på seminarie på morgonen (kan inte vara så svårt) ämnet är "mäns våld mot kvinnor" och vi ska tydligen få se någon film om det också.

Sen sen sen iaf, kommer min kärlek hit och jaa nu räknar jag timmar :) 16 h kvar...Saknar karln nå fantastiskt mycket och jag är så kär så jag bubblar över snart!! :)

 

blandade känslor

kaos, panik, rädsla och ilska. Vågar och vill inte vara utan dig, aldrig någonsin mer!
Du och jag för alltid nu love <3

Känns som jag redan tagit helg, skolan och allting bara flyger förbi, fattar ingenting och det känns som jag inte får någonting gjort eller lär mig något. Men men, ska överleva 1 ½ dag till, sen är allting lugnt. Sen ÄR det helg! :)

Längtar tills vi ska ut på fredag sambo! :) dansa dansa dansa :) *wiie*

ingenting vettigt alls

äntligen har sambo kommit hem och äntligen har kärleken bokat biljetter hit (livet verkar lösa sig tillslut) :P
har precis vart iväg och ridit så jag är helt slut och borde kasta mig in i duschen, men det verkar såå jobbigt. Speciellt med tanke på att det är iskallt och typ blåser från fönstrena här hemma, förstår inte hur öbo kan ha det såhär!! *morra*

imorrn blir det grupparbete, kommunikationsövningar, handledning och sedan ska jag hem och förhoppningsvis hinner vi ner till gymmet en sväng mellan skolböckerna :S kan bli körigt.

men men, bara 2 dagar kvar nu utan min kära...snart börjar jag räkna timmar :P

söndag

ännu en söndag överlevd.
har suttit och rensat min dator idag, och det är typ det enda jag åstakommit också. Var nere och solade en sväng i ett tappert försök att få bort mina eksem och kanske se liite piggare ut men livet tär tydligen på en för de svarta ringarna under ögonen är fortfarande kvar och mitt hjärta skriker efter kärlek. Allting är helt enkelt jobbigare ju längre ifrån varandra man är!  Men men, jag försöker överleva, det är nedräkning på hög nivå nu :) 5 dagar kvar.....

ensam och övergiven

fick nån liten knäpp så jag var tvungen att lägga upp lite dikter..visserligen gamla men ändå.
har farit hem till nora nu efter att sambo övergav mig imorse. jobbigt när våra kärlekar bor så långt bort så vi måste försvinna från varandra hela tiden, saknar henne redan ju!

men men, det  är nog mestadels nedräkning till nästa helg nu, inte såå långt :S

update:
nu är det en uppdatering på min tragiska dag (som inte alls varit speciellt tragisk egentligen men jag vill gärna tro det själv). Små söta sms gjorde att jag nog känner mig lite lyckligare igen och ännu lyckligare kommer jag att bli ikväll kan jag tro:)

*på rosa moln svävar jag omkring, och jag njuter av alla vackra ting och jag tänker aldrig mer komma ner, jag tänker stanna här*

musik eller poesi

desperat skrik på hjälp
men orden är vackra
misshandlad sång om kärlek

hur

meningslös text blir till blödande poesi med rätt ton
meningslös melodi blir till blödande poesi med rätt text

kombinationen är nödvändig i musik

i poesi räcker det med en blödande själ och
rätt ord
i poesi räcker det med knivskarpa ord som
lever
i rätt känsla

för att skapa magi

musik eller poesi, är
desperat skrik på hjälp
men orden är vackra

verkligheten skriker nej

hur ska du förstå mina känslor, när
lyckliga dagar blandas med sorgliga nätter,
och
stjärnhimmel möter ett grått hav, när
känslor möter fakta

vill se världen passera och försvinna

hur kan det bli vi, när
verkligheten skriker nej, men
våra kroppar skriker ja

vaknar i natten och känner, hur
jag saknar värmen bredvid, och
fingrar mot min rygg

vill höra dina lögner om att allt kommer bli bra

ensamheten orsakar smärta, när
skriken skaver i öronen nattetid, och
solljuset bländar i sagan, när
dina konturer skymtar i månljus

gyllene medelväg

i hjärtat skriker fru lycka
och fröken svår slår mig blå av hat
varför kan de aldrig samsas
varför måste man gå av

vill inte somna utan känslan
av att fru lycka tagit över
får aldrig vakna utan känslan
av att fröken svår gråter svart

någon gyllene medelväg banas
när fröken svår har kapade ben

vill aldrig leva utan

vill inte tänka
vill inte känna
släpp ut mig från detta virrvarr i mörker
släpp ut mig och låt läppar mötas och händer nudda
släpp ut mig och låt kroppar känna känslor igen
vill inte leva
vill inte finnas
vill bara existera i grundform med dig

ingenting blev visst endel

dagen har erbjudit "söndag-på-fredagen" med andra ord ingenting. När sambo kom hem vid tre-tiden hade jag precis duschat och inte ens hämtat posten. Välkommen till "sara tar paus från livet"!

sen har iv vart och storshoppat på rusta, eller, det var tanken iaf, sen hittade vi typ inget vi ville ha. Så vi åkte till stadium (eller vilken jäkla sprtaffär det nu var) ist och köpte mig ett par springskor som jag ska ha när vi är ute och går, bara för att jag har så klena benhinnor som får ont av ingenting, måste ha suuper svikt och det har jag minsann nu :P samtidigt köpte jag ett stöd till min kraschade handled (och för er som känner mig så, nej det är inget nytt, det är samma gamla överansträngning som vanligt).

kvällen bjuder på tetravin, (dåliga tankar) och massa youtube på danny, finns det någon snyggare så säg till :) Jag veet, det är jag och fjortisarna men när en karl är så snygg så man dregglar, i mjukisdress och rosa solglasögon är det fasen hälsovådligt. Och jaa min karl är också äckelsnygg så man dregglar i mjukisbyxor, men det krävs nog en bar överkropp för att han ska slå Danny :P *skratta* OM du av någon anledning läser det här älskling så vet du att du är mitt allt <3

imorgon bär det av till tåget med sambo vid halv sex tiden på morgonen, *suck och pust* kommer sakna dig sweet!

update:
glömde visst meddela att jag åker hem till mor och far imorrn till nooora :)

shopping

shopping och core för hela slanten
så har dagen sett ut
först fick jag iaf sova ut lääänge lääänge till typ halv elva, vilket innebar att jag sovit 11 timmar inatt :) skönt skönt
sen bar det ner på stan, har införskaffat mig
- två par jeans
- en topp
- en stickad tröja
- en sjal
- boss parfym
- två nagellack
- en ansiktslotion
- en cleansing milk

sen tror jag nog inte det var så mycket mer, var och fixade tatueringen en sväng så nu ska den vara jämn och fin :)

sen var vi på träning, core en halvtimme, så smärta och snygga vi är nu :P speciellt efter vi har tryckt i oss massa tacos *skratt*

något vi inte heller får glömma är att jag har vart och hämtat ut min nya älskling idag :) och neej det är inte N jag hämtade ut från konsum för 3800 utan en ny telefon! :P en sony ericsson w980 (för er som förstår sånt där med siffror och skit) man kan ha 8000 låtar på den...jag VEEET de e ba sååå cooolt :P (vad fan ska man med 8000 låtar till?? :O:O:O)





update:

en sara på 3 druvsocker en kopp kaffe och 1000 underbara sms rikare klockan 21.51 på kvällen vill ni inte leva med..eller jo, sambo vill leva med mig, hur jobbig jag än är, för av någon märklig anledning är det alltid vid sånna här tillfällen vi har det liite roligare än alla andra!
Längtar till den 10 de ska ni veta, då är det party och mys med mina allra käraste personer..älskar er över allt annat mina kärlekar :)

kärlek och förvirring

Dagens låt! snodd rent av av sambo
Christina Aguilera - save me from myself

It's not so easy loving me
It gets so complicated
All the things you gotta be
Everything's changing
But you're the truth
I'm amazed by all your patience
Everything I put you through

when I'm about to fall
Somehow you're always waiting with
Your open arms to catch me
You're gonna save me from myself
From myself, yes
You're gonna save me from myself

My love is tainted by your touch
Well some guys have shown me aces
But you've got that royal flush
I know it's crazy everyday
Well tomorrow may be shaky
But you never turn away

Don't ask me why I'm crying
'Cause when I start to crumble
You know how to keep me smiling
You always save me from myself
From myself, myself
You're gonna save me from myself

I know it's hard, it's hard
But you've broken all my walls
You've been my strength, so strong
And don't ask me why I love you

It's obvious your tenderness
Is what I need to make me
A better woman to myself
To myself, myself
You're gonna save me from myself


Den är bara så underbar..läs texten! Det är jag jag och jag och my love som står ut med mig.

Jag har nog inget vettigt att tala om idag egentligen. Det snurrar bara massa känslor inom mig, ena stunden går det upp och andra stunden ner och jag blir galen på mig själv..jag borde nog gå och göra en psykoanalys och få en diagnos på skiten...på grund av dessa känslor och min knasighet vill jag avsluta med ett fint citat

"det är inte kontsigt om folk blir galna, det är konstigare om dom inte blir det" Greys anathomy


mi mi mi

hon är kär kär kär och hon är jag :)
trodde nog aldrig det här skulle hända men jag är så lycklig
samtidigt tycker jag lite synd om er läsare, för det är väl typ det enda ni kommer få läsa om i framtiden :P haha :P

idag har det vart seminarie, sen har jag vart ledig sedan tolv.
sambo och jag har en otroligt tuff dag idag, med tvättande och tränande :P men det är inte det som är det jobbiga, det är att vi är så otrooooligt chokladsugna! Det finns nog inget värre tror jag


RSS 2.0