Nyheter och gammelheter

Idag är det måndag. Den mest frustrerande dagen på hela veckan tror jag. När det dessutom är så att man börjar skolan imorrn igen så blir den inte bättre. Därför har jag beslutat att vi ska göra allt tråkigt på denna dag. Till att börja med gick jag upp tidigt, vilket inte är så skoj, men det kanske underlättar för mig att komma upp imorrn, sen for pälsklingen iväg till arbetsförmedlingen, vilket iof inte drabbar mig, men det är bannimej inte roligt. När han kommer hem ska vi åka och handla, vilket kommer näst först på listan över tråkigheter. Till slut, eftersom det är måndag ska vi tvätta ikväll (det är först på listan). Jag önskar så otroligt mycket att vi kunde ha en tvättmaskin här hemma. Det kan vi förövrigt, det är bara ringa ÖBO och säga att vi vill ha det. Men det kostar. Och med en som går i skolan och en som bara har ett helgjobb funkar det inte med vår ekonomi :/

Vi har förövrig fått hem våran iller nu. Tror inte jag har skrivit det i bloggen än. Han är ett vilddjur som behöver tämjas :p Svårt att tro att en sån liten sak kan ställa till med så mycket otyg. Men men, uppfostran är det som gäller och vi ser redan framsteg. Igårkväll låg han och mös i mitt knä i gott och väl en timme. Det var lite krypande och ålande fram och tillbaka men varje gång jag lyfte tillbaka honom så låg han där och blundade en stund. Det är det som gör all uppfostran och alla tråkiga stunder värt det!! Dessutom börjar han lära sig att gå på lådan nu!! Bara en olycka på hela natten, jämfört med de 6 olyckor som skedde första natten! Jag är stolt över honom! Imorrn fyller han dessutom 10 veckor!

Jag glömde uppdatera er om helgen förresten. Den innehöll myskväll med ost och kex och vin på fredagen hemma hos Madde och Chrille. Sen på lördagen var pälsklinen tvungen att åka och jobba (som alltid, jag hatar det!) men ja begav mig hem till Madde och Chrille igen för noramarkenfirande! Där hemma var det otroligt roligt med singstar och massa trevligt folk. Sen tror jag att jag avböjer att kommentera hur stadshotellet i nora var. Det kanske man kan gissa själv om jag säger att det var som vanligt fast värre!

Veckan som är

Den här veckan är förmodligen en av de bättre veckorna under sommaren!
Det är nämligen så att imorrn ska vi åka och hämta den nya familjemedlemmen Link. Som vi har längtat efter den här dagen! :D:D:D:D:D

Dessutom är det så att det är noramarken i helgen och för er som inte är inbitna norabor så betyder detta alkohol tillsammans med vänner hemma hos någon. Och som M och jag sa, fredagen behöver man inte ens gå ner till stan på utan man kan vara hemma och dricka och sjunga singstar (noramarken är nog egentligen en ursäkt för att åka hem till nora och umgås med vänner egentligen :P) Gott ska det bli att se alla igen i alla fall! :D längtar, både tills imorrn och till helgen! Linken följer såklart med hem också :)

inte den bästa dagen kanske?

Idag har nog inte varit den bästa dagen precis.
Det började med att jag var tvungen att gå upp tidigt för vi skulle åka till pålsboda. Det var tydligen något som kallades pbodarocken där och pälsklingen och hans band skulle uppträda. Så upp och iväg alltså. Väl framme i sköllersta var det hastigt genrep av alla låtar sedan bar det av. Dagen bestod av en låååång väntan på att det skulle bli deras tur. Att det sedan spelades skitmusik under hela denna långa väntan gjorde inte saken bättre, dock hade jag ju Björn Rosenström att se fram emot klockan 21.00. Dessvärre blev det så att pälsklingen var tvungen att jobba ikväll så det blev inget av med bra musik för min del. Hemmåt bar det klockan 18.00 ungefär efter att ha bojkottat bandet pälsklingen ville se.. När första låten bara bestod av growl/skrik med texten 666, 666, 666 EVIL!! gav vi upp. Inte ens det bandet var bra!

Sen var det myspys och badande när vi väl kom hem ända till klockan 21.15 ungefär när pälsklingen skulle åka ner och jobba. Dock kom han hem igen ungefär 22.00, förbannad och med trasiga byxor och meddelade att det blev punka på cykeln när han var mer än halvvägs till jobbet och att han då tvingats gå hem med cykeln (byxorna gick sönder när han skulle kolla vad felet var med "det förbannade j*vla däcket". Svettig som han var så blev det ett snabbt ombyte och sedan fick jag som krypit ner i pyjamas i soffan och kollade på tv, slänga på mig kläder och skjutsa ner den stackarn. 15 minuter sen blev han, men men, inte hela världen ändå.

Som sagt, inge Björn Rosenström för mig och inget sällskap ikväll och dessutom måste jag nu vara uppe halva natten för att åka och hämta pälsklingen igen. Kvällen kunde ju blivit bättre för min del kan jag meddela!

RSS 2.0