komplettering och tenta (nej! jag har inget liv)

åh så ambitiös jag är! Jag är stolt stolt och stolt över mig själv, har skrivit 2 sidor på en kompletteringsuppgift och faktiskt funnit 44 sidor av "sociala arbetets uppkomst" intressant (helt otroligt!).Den där Mary Richmond hon var en duktig kvinna minsann!
Imorrn ska jag skriva klart den kompletteringen, sen blir det till att börja med tentan. Jag vet att ni tänker att jag är dum i huvudet nu som gör kompletteringen före tentan, men jag känner mig själv vet ni :P jag kommer bli så stolt över att jag klarat en hel uppgift alldeles själv (när jag är klar med kompletteringen) så då kommer jag ha bättre självförtroende och vara mycket gladare när jag sätter mig med tentan, så allt detta är strategi (inte så vanligt att jag tänker så smart, jag vet, men jag har mina stunder!) mina vänner :)

Sussedags nu iaf så man orkar med morgondagen!

du, jag, vi, oss


aldrig har vi vart så nära men så långt bort
ibland, ibland är du så nära så jag inte vet vem jag själv är längre
och ibland är du så långt bort så jag bara vill hoppa

vill bara ut
vill springa
vill inte vara med om det oundvikliga
vill inte se
vill verkligheten skratta oss i ansiktet så välkommen
vill ha
vill se
vill känna
oss

aldrig har det vart så mycket vi
ibland, ibland är du så långt bort så jag bara vill hoppa
och ibland är du så nära så jag inte vet vem jag själv är längre

helgen över

hemtenta och åter hemtenta, hela helgen har man suttit nu och jag kan nog äntligen meddela att jag är klar med grunden, omarbete ska ske och tillägg ska göras..men det känns ändå hyffsat klart *otroligt stolt*.

mycket mer har jag nog inte att meddela, förutom att sambon ska hämta mig om några timmar, så far vi hem mot örebro igen. Tillbaka till vardagen (som absolut inte betyder att allt är likadant, mer än att det är 1000 uppgifter på samma gång, varje dag).

på tisdag bär det av till sthlm igen också..längtar och har mardrömmar, samtidigt *pust* så kluven jag är!
Men det går nog bra :)

sen längtar jag massa, massa tills sminket kommer också!! gud så underbart att få riktiga borstar och nya ögonskuggor och pennor (sminkpennor alltså) och allt vad det var *le*


massa nytt

Igår ringer man från Gröna Lund och frågar om det går bra med en lite intervju via tfn i 10 minuter, "självklart" blir svaret. Att saken sedan resulterar i att man om 5 dagar ska åka till Stockholm och får träffa någon man tycker om dagen innan är inte helt fel, och sedan då denna gruppintervju som jag åker dit för. Är redan nervös!!

Hudvårdsparty igår var riktigt riktigt skoj.
Massa flams och trams och kladd framför allt :P
Men tack till Anna för en underbar kväll! blir så imponerad över allt du har lärt dig!! allt kändes så himla professionellt, även fast det var en skön vänner stämning!
kvällen resulterade såklart i beställning av produkter, och smink för 1900:- :P, "det är jag värd!" (var tankegången när det var klart :P)

Ikväll ska jag hemåt Nora igen, hemtenta är det som gäller hela helgen, även om det säkerligen blir grillande med mor och far också! :) blir nog bra, har ju "inget annat för mig" *pust* man kan inte säga att man inte har något för sig när man pluggar på universitetet, för det har man alltid, även om man inte vet om det riktigt än, eller så vet man om det men förtränger det helt enkelt *s*

Nu får det vara nog, håller på att eldas upp här i solen, *pust* det är inte rimligt att det är 15 grader varmt i skuggan klockan åtta på morgonen!!

RSS 2.0