30 de och dags för avresa

idag bär det av mot hotellövernattning i arlandastad för att sedan ta transfer mot arlanda klockan 05.40 imorgon bitti :)
just nu är allt bara kaos och jag vet inte vad jag har med mig riktigt förutom en nyinköpt stickad tröja som ligger överst och täcker allt annat...men den är fin iaf, så det kanske räcker att ha med sig den :P
Jag är även ganska orolig över min linsvätska jag måste ha i handbagaget eftersom den innehåller ca 400 ml mer än vad man får ha med sig :P får se om jag kommer igenom med den eller om dom misstänker att en 20 årig studerande brunett håller på med bomber och avrättningar på fritiden :P

Hur som helst förstår ni nu att jag inte kommer uppdatera förrän jag kommer hem den 7 de, eller till och med den 8 onde för vi kommer hem typ sent på kvällen och sedan ska vi köra bil från sthlm till nora för att sussa, sen tar vi vårt pick och pack och åker mot öret igen :)

24 de december: Julafton

Idag är det väl ändå höjdpunkten av höjdpunkternas dag. Självaste julafton. Eller iaf så var det så när man var liten, och när man faktiskt firade jul på julafton och inte på juldagen.
Nu ska inte detta bli ett bittert inlägg utan det är väl bra att jag överhuvudtaget får möjlighet att fira jul! (fortsätter tänka: var nöjd med det du får).

Soom sagt så firar vi alltså jul imorgon, vilket gör detta till en underbar dag att baka julgodis på och spela nintendo (tror nämligen inte playstationet är hemma längre :S

Men när jag ändå är inne så får jag önska alla som läser en GOD JUL och Gott Nytt År (tänk på mig på nyår :P lite iaf...annars kan ni ju tänka på värmen om ni inte har lust att tänka på mig :P)

blivande nattuggla?

så bra gick det med mitt sovande.
tänkte hoppa i säng en sväng innan jag ska hämta kärleken klockan 02.30 inatt (eftersom jag ska köra långt imorrn och så) men så blev det icke...klockan är redan 23.52 så det känns ju meningslöst att lägga sig i 2 timmar för att sedan studsa upp och halvt frysa ihjäl när man går utanför dörren, näe det känns överskattat.

Imorgon är den stora dagen på många sätt....jag kanske berättar senare, beroende på vad som händer :)


träääning

jahapp nu ser man plötsligt beach 09 framför sig! eller inte riktigt. Jag och sambo har iaf vart grymt duktiga, med 30 min CORE, 5 min springning på orbitrek och sedan en gymrunda med höjda vikter. Otroligt stolt är jag..det gick så lätt att jag hade tid att dansa lite medans sambo lyfta klart sina grejjer :P det var ju ändå Jean Paul på stereon, svårt att stå emot! :D

Imorrn ska jag och älsklingen bege oss neråt, dit där man inte fattar vad dom säger för dom pratar så mycket på Ö, japps, vi talar om Göteborg [jÖÖÖtteboåRRj] ( fontetisk skrift för er som inte vet hur det uttalas)

Hepps nu ska jag städa undan koppen med varm choklad som tagit slut för en stund sedan och sedan kolla vidare på "Nytt läge" dom har så roliga "kom ihåg-rutor" i det programmet :)

pyntning av diverse ting

jag hade en vision om att hänga upp mina julgardiner. det är ju trots allt bara en vecka kvar till jul, det börjar bli körigt med tid och att hinna sånt där som pyntning (i synnerhet eftersom vi inte ska vara hemma i jul). Meeen då krävde sambo ett blogginlägg då hon minsann hunnit blogga minst 2 gånger idag. Själv har jag haft fullt upp att ordna upp utseendet på min blogg, det är ju inte bara lägenheten som måste julpyntas :P

hur som helst är ledigheten nu ett faktum. vi är minsann klara med vår sociala utredning och journalföringen.

ledig, ledig, ledig, ledig (försvinner bort i ett eko)

jag ser ljuset!

nu är det bara en stackars dag kvar i skolan. egentligen två, men vi blir antagligen klara imorrn om vi verkligen kan få tummen ur ... och sluta snacka skit hela tiden. sen är det snart fredag och klockan är fyra, då ska vi nämligen åka ner till kärlekens bror och hans flickvän och hälsa på. ska bli gott att komma bort en stund faktiskt...som en start på ledigheten helt enkelt! sen blir det hemfärd den 21 a igen som leder till ledighet och julfirande hemma i nora resten av året, eller, tills vi ska utomlands i alla fall (läääängtar! och typ alla hatar mig :P)

ikväll ska iaf karln i alla fall iväg  på utbildning igen, till 24.00. sista bussen hem går 23.20, vilket innebär en trevlig liten nattutflykt med mig och bilen *suck* när utbildningen är klar så blir det bannimej inget runtskjutsande längre, med motivering att det inte är jag som skaffat ett extra jobb!


mittinatta

åter igen ensam och övergiven mitt i natten.
Sitter här alldeles för sent för min stackars kropp och spelar poker och fryser under filten. Kärleken är hos en jobbarkompis och kommer inte hem inatt, därav spelandet. Sängen lockar inte direkt där den står, tom, stor och kall :(

Vi var på underbart mysigt födelsedagsfika hemma hos Johanna idag också. Det var så skönt att komma bort lite och faktiskt göra någonting en söndag. Även om det resulterade i på tok för många kakor och underbar tårta...för att inte tala om chokladtryffel, den var verkligen heeelt underbar!

Tokbantning blir det i alla fall efter nyår (har kommit fram till att det är ingen idé innan jul att dra igång något sådant!) då är det beach -09 :) fan vad snygg jag kommer bli :P

summering av allt och inget

Idag har det vart en underbar dag. Visiten till marieberg med sambo resulterade i den sista julklappen och en nyårsblåsa. Självklart köpte jag den där svarta klänningen på Gina Tricot (som alla andra också kommer ha) men det skiter jag faktiskt i, eftersom jag inte kommer vara hemma :P Förhoppningsvis är Gina inte så stort i Puerto Rico :P

Över till det alla vill läsa om Idolfinalen!
Jag citerar sambo "Kevin i all ära" men ni glömmer bort hur bra Anna faktiskt var! *skratt* Jag hejade på henne och när hon åkte ut hejade jag på Robin, för han var snyggast. Sen måste jag erkänna att vinnarlåten passade faktiskt Alice bättre, så jag är otroligt kluven...mitt beslut om vem jag tyckte skulle vinna får nog stå öppet,  eftersom nu Anna inte kunde vinna!

Imorgon blir det Marieberg igen. Ni kan ju få för er på något sätt att jag har en fetisch för det stället, men så är det inte! Ska träffa mor och far och få lite egentid med dom. Det händer inte så ofta nuförtiden ju!

Längtar till den 19 de :) då ska vi ner till kärlekens bror och hans tjockistjej :P (jaa hon är tjock, nejmen allvarligt, jag är seriös...åh glömde jag berätta? hon är ju med barn! :P) Skön inledning på ledigheten måste jag säga!

käärlek

känner att jag behövde uppdatera kategorin känsloliv med att jag är den lyckligaste människan i världen just nu.
det bara bubblar i hela magen när jag tittar på min kärlek och jag känner mig sådär fånigt rosa nästan varje dag.
allting känns som när jag var 14 år och kollade ut på honom när han hade idrott utanför vår bildsal, underbart, vackert och fånigt lyckligt!
Jag förstår nog inte hur lyckligt lottad jag är som fått min barndomskärlek, det faktum att han älskar mig lika mycket som jag älskar honom är fortfarande ofattbart även fast vi varit tillsammans i drygt 2 månader nu och bor ihop. Hur som helst så är det underbart och jag bara längtar tills vi ska ner till värmen tillsammans, bara han och jag <3

ledig hela veckan

tydligen så är mina föreläsningar inställda på torsdag, vilket resulterar i att jag blir ledig hela resten av veckan.
Detta kan ju tyckas som någonting bra, men det leder bara till att jag sitter hemma, själv och blir understimulerad. Men gör någonting då! (tänker ni), men titta ut! (säger jag). Ska nog ta mig ner till gymmet och träna en sväng idag iaf, så får det kanske bli julklappsshopping imorrn, om vädret tillåter :P

RSS 2.0