shoppingspree

Idag har mamma och jag varit på shoppingspree på marieberg! Det var mysigt att få en stund för oss själva. Mest var det för mammas skull som behövde få skämma bort sig själv litegrann! För en gångs skull tror jag vi lyckades handla ungefär lika mycket också. Jag hade fler kassar men hon shoppade loss ordentligt på sina affärer :p

Detta inhandlades:
Ett par springbyxor (att träna i)
Ett par jeans (väntar på att ett par andra ska komma in också så jag äntligen kan få mina baggybyxor)
En Bh
6 par trosor
En kofta (underbar från Gina)
Ipren och nässpray
Sulor till mina nya stövlar

till pälsklingen
kalsonger
långkalsonger
mössa
halsduk

Om ni är observanta så ser ni att jag faktiskt köpt saker som jag verkligen behöver! Jag är stolt över mig själv!

Jag var även hos barnmorskan igår och konstaterade att nu ska bannimej en spiral sättas in. Får utvärdera hur bra det känns på onsdag. Eller, för att en rättvis bild ska ges så kanske på torsdag för jag har fått förklarat för mig att det faktiskt kan göra ont att sätta i den! Det bästa med spiralen är nog att den inte kostar någonting, jämfört med om jag skulle äta p-piller i 5 år (så länge som spiralen håller) är detta en ytterst viktig faktor! Plus att jag kommer ifrån det där med hormoner (det är helt enkelt inte min grej!)

det utlovade

Här kommer det utlovade inlägget om dagen. Maria var här idag och fick hjälp med ett skolarbete. Det var så otroligt roligt att träffa henne igen, hon är väldigt saknad! Hon hade med sig världens godaste hembakta bullar som jag och pälsklingen smaskade i oss på ett knyck! Saknar hembakta bullar, det är ingen som orkar baka och greja här hemma, på sin höjd blir det chokladbollar! När hon åkte hem och pälsklingen hade behagat att gå upp bytte jag gardiner också. Det blev guldiga i vardagsrummet och röda i sovrummet. Jag har lite svårt för så korta gardiner, man är ju van vid att de ska gå ner till golvet, men man kanske vänjer sig. Annars är det ju faktiskt bara att byta tillbaka :P

Ont i halsen har man idag igen, fattas väl bara att man ska åka på någon jäkla influensa eller något lagom tills alla arbeten i skolan ska göras och när man äntligen kommit igång med träningen! *suck* det vore typiskt mig!

Om det här låter som ett bittert och sorgligt inlägg så är det förmodligen för att det är det. Jag har kollat på en sån där romantisk film nu igen och insett ännu en gång att pälsklingen inte är hemma så jag har någon att hålla om när de blir sådär kära i slutet som de alltid blir i romantiska filmer!

Linkistinki håller på å lever rövare i köket också. Men det känns inte som att det är läge att gå in och leka med honom när klockan är 1 på natten, tror inte det skulle vara så uppskattat av våra grannar!

Pust och stön. Jag tror jag ska kolla på nåt tv program på internet innan sängen ropar på mig.

Fredag

Idag har jag varit ledig, som många andra fredagar! Dock har det varit en slitsam dag. Pappa var här en sväng och hjälpte oss med soffan så den ska vara heelt illersäker. I samband med besöket fick vi tillbaka bilen också, man känner sig verkligen handikappad utan den. Vi tog genast en sväng ut till willys och handlade mat, men även hönsnät så vi kan fixa blommorna. Lilla Linkistinki har tydligen ett stooort behov av att gräva i jorden. Jag och pälsklingen har städat idag också och så fick jag mat serverad på silverfat! (kanske inte riktigt silverfat men jag slapp laga maten i alla fall). Dock var han tvungen att jobba idag, precis resten av alla helger i oktober, *suck* jag hatar verkligen hans jobb!

Skulle egentligen åkt till Johanna idag för att ta farväl inför hennes tripp till Norway men jag känner mig hängig och har ont i halsen, typiskt att sånt alltid kommer när man får en ledig stund. Nu har jag typiskt nog ont i magen också. Säkerligen beror det på all choklad jag tryckt i mig för att jag tycker synd om mig själv när jag måste vara själv på helgkvällar!

To the subject IDOL 2009!
Vad har hänt med juryn? Var det någon mer än mig som ansåg att Rasmus Ingdahl var ungefär 1miljon gånger mer värd en plats i idol än Camilla schlagerdrottningen "jag sågar sönder alla låtar" Håkansson. Åh vad arg man kan bli ibland! Jag tror jag lämnar ämnet innan jag blir mer upprörd!

Jag kanske ska meddela också att vi nu köpt ett Xbox 360 elite och min pälskling är den lyckligaste i världen. Jag måste nog erkänna att jag också är lite lycklig för då vi köpt Lips-spelet (för er som inte vet är det typ samma sak som singstar) vilket innebär att jag kan få sjunga av mig lite när jag känner för det!

Imorrn ska jag hjälpa en klasskompis (som inte läser tillsammans med oss längre) med ett arbete. Det var ungefär 100 år sedan vi träffades känns det som och jag längtar verkligen!

För de trogna läsare som fortfarande följer min blogg fast jag knappt skriver längre kan jag uppmuntra er med att det kommer förmodligen ett inlägg imorrn igen eftersom pälsklingen jobbar då med!

Over and out!

RSS 2.0