helgen resulterade i en pälsboll rikare

helgen som den blev och som det kommer bli (den är ju faktiskt inte slut än)
i fredags for jag hem till lilla nora för att besöka mor och far. Pälsklingen stannade hemma och agerade jour ifall de skulle tinga från jobbet och vilja att han skulle åka ner. Det innebar 27 timmar utan min pälskling (lidande med andra ord).
Idag var det firande av "släkt". De är egentligen vänner till familjen, men vid vissa tillfällen känner jag att de känns mer som släkt än vissa andra delar av det riktiga släkten gör. Det är verkligen några jag skulle ringa om det hade hänt något eller om mamma och pappa inte var tillgängliga och jag behövde prata. Underbara människor som jag växt upp tillsammans med helt enkelt.
Sen vid 19 tiden bar det hem mot storstan igen, med en liten gris i bagaget.. (bagaget är att ta i, för den bortskämda lilla pälsbollen åker i mammas knä och bärs inte ut i bilen förrän den har en behaglig temperatur, dessutom har han en varm pläd omlindad kring den resebur han åker i för att inte behöva utstå drag, ska väl tilläggas att chinchillor (som han är) är väldigt känsliga för just drag). Hur som helst så är han här nu, i sin riktiga, stora bostad, placerad så han kan se och övervaka alla i hushållet (med andra ord så han får sällskap hela tiden). Han ska bo här en tid framöver, typ två veckor, när mamma och pappa är och roar sig lite norrut i någon skidort.
Pälsklingen är iväg och jobbar idag iaf, vilket innebär att man sitter själv och ugglar framför datorn.

Morgondagen bjuder på kvalitetstid med pälsklingen, känns som en sån är saknad och välbehövlig nu när han jobbat hela veckan och vi inte hunnit umgås så mycket. Vi ska laga mat, träna och mysa tillsammans hela dagen :) *längtar*

Nu väntar sängen och ett inbjudande Houseavsnitt på mig :)

ett inlägg av gnäll gnäll och gnäll

ännu en dag lider mot sitt slut och inte mycket har jag åstadkommit idag.
har gått upp och käkat frukost och petat i mig lunch
utöver det har jag faktiskt skrivit klart min tenta. Det känns som en befrielse iaf :)

ikväll är det tvätt och sånt pyssel som gäller så nu är det väl bara att slänga sig in i duschen så att jag kan slänga kläderna jag har på mig i tvätten. Ibland känns det så meningslöst att tvätta en gång i veckan när det är så lite tvätt vi har, men å andra sidan blir man så trött när det är jättemycket tvätt och  ingenting hinner bli torrt på den lilla torktid som blir, då blir hela lägenheten fylld med blöta kläder och luften blir bara jobbig att andas, känns inte som att jag behöver det just nu när jag knappt kan andas ändå på grund av igentäppt hals och näsa.
Egentligen är det inte  tvätta som är det jobbiga i tvättandet, det är bara det att det är jobbigt att gå fram och tillbaka till tvättstugan hundra gånger, och det faktum att man inte kan göra nånting annat för man måste passa den där förbannade tvätten!

nämnde jag att vi skulle tvätta?

sjuk igen

jahapp..då var man sjuk igen kan inte träna och orkar inte gå ut och gå en promenad i det underbara vädret som jag har längtat efter...men men så är det
en positiv grej iaf är att jag har städat hela lägenheten, vårat sovrum är omtapetserat med god hjälp av far min, och jag är nästan klar med tentan...har svarat på alla frågor nu och ska bara finslipa det så är den helt klar sen, men det får jag nog göra imorrn när jag är lite piggare i huvudet.

Ny låt: Leona lewis-run

oslagbar

idag är jag oslagbar.
har fått tillbaka den där jäkla salstentan som halva världen gått och haf ångest för nu i 3 veckor.
jag gissar att ni kan ana resultatet av rubriken.
självklart! jag blev godkänd! vilket innebär att in på termin tre har jag inga kompletteringar och det är bara att köra på!
jag är så grymt nöjd med mig själv så nu förtjänar jag att göra precis ingenting ända tills pälsklingen kommer hem, och då förtjänar jag att mysa hela kvällen!!

Ibland tar livet rätt vändning och då svävar man

settings

hur gör man för att bli lyckligast i världen?
jo man går in i settings i hjärnan och vrider på "kärlek" på max.
Det är precis vad jag gjort och jag kunde inte vara lyckligare just nu. *pii*

Idag är dagen före den stora dagen. Mamma fyller "mitt i livet" imorrn och vi ska fira henne med ett litet kalas :) givetvis vet hon inte om detta utan tror att vi ska ut på middag och äta.
Idag ska iaf bror och frun hämtas på station för att skjutsas hem till nora så vi kan fixa iordning resten (mor min är naturligtvis bortskickad till sthlm).
Allt kommer bli så spännande, och det kommer bli så skönt imorrn när man inte behöver ljuga mer! Hon är världens mest snokande människa min mamma..hon har ringt mig mer än någonsin under den här tiden och jag tycker otroligt synd om hennes väninna som hon ring ca 3 gånger om dagen bara för att hon vet att hon har svårt att ljuga! :P

men imorrn smäller det iaf

...

då var man här igen.
kan inte fokusera så tentan är inte att fokusera på
vill bara lägga mig i sängen och aldrig vakna igen
han är mitt allt
jag skulle inte fungera utan honom så jag vet inte vad jag ska göra
alls
lämna mig ensam
jag orkar inte mer

denna gången har jag inte gjort något fel
jag vet det

allt måste bara ordna sig nu
1 timme kvar tills domen kommer

RSS 2.0